Startdatum

MijnGeldzaken Huishoudboekje biedt je de mogelijkheid om jouw financiële maand af te laten wijken van de kalendermaand. Zo kun je bijvoorbeeld je financiële maand laten beginnen op de 23e, waardoor je op overzichten alle gegevens ziet van af de 23e tot en met de 22e van de daaropvolgende maand. Je laat de financiële maand dus beginnen met de datum waarop je bijvoorbeeld je salaris, loon, gage, soldij, uitkering of declaratie(s) ontvangt.

Niet alle dagen zijn mogelijk. MijnGeldzaken Huishoudboekje biedt de volgende mogelijkheden:

1 de eerste dag van de maand voor "klassieke" weergaven.

16 t/m 28 dagen waarop je jouw salaris kunt ontvangen.

29 t/m 31 dagen die je niet kunt kiezen (omdat ze niet altijd in een maand voorkomen), kies hiervoor dag 1.

2. Klik op "Instellingen".
  3. Klik op het tabblad "Account".
  4. Klik op "Algemeen".

AP_Setting_6

5. Selecteer de startdatum van jouw financiële maand.
  6. Klik op "Opslaan".