Bonnetjes

Kassabonnetjes

Je kunt een kassabonnetje koppelen aan je transactie. Dit heeft als voordeel dat:

1. je bonnetjes niet meer vervagen na verloop van tijd
  2. je bonnetjes niet meer zoekraken
  3. je niet meer hoeft te zoeken in de doos met honderden bonnetjes
  4. je bonnetjes overal ter wereld (mits voorzien van internet) in te zien zijn.

Het begrip "bonnetje" kun je ruim opvatten. Zo kun je ook gebruiksaanwijzingen, garantiekaarten, contractjes, foto's etc. als bonnetje koppelen aan een transactie.

Om de bonnetjes toe te voegen ga je als volgt te werk:

1. Klik op "Transacties".
  2. Klik op de transactie waar je een bonnetje aan toe wilt voegen.
  3. Klik op "Bijlage".
  4. Klik op "Klik hier om bonnetjes toe te voegen".
  5. Klik op "Bonnetje toevoegen".
  6. Klik op "Bonnetje selecteren".
  7. Selecteer het juiste bestand(je).
  8. Klik op "Openen".
  9. Klik op "Selecteer een transactie".

MijnGeldzaken Huishoudboekje neemt de gegevens over van deze transactie. Je kunt de omschrijving, bedrag en datum nog wijzigen als je wilt.

10. Klik op "Opslaan".

Let op:

MijnGeldzaken Huishoudboekje keert niet terug bij "Transacties", maar bij "Bonnetjes".