Kasboek

Met behulp van een kasboek kun je jouw contante transacties bijhouden. Op deze pagina leggen we uit hoe je een kasboek aanmaakt. Via deze mogelijkheid kun je ook een spaarrekening aanmaken die je handmatig bijhoudt of waarbij je automatisch spaartransacties op boekt bij een betaling vanaf je betaalrekening (alleen voor betalende abonnees via eigen importeerregels).

Kasboek aanmaken

1. Klik op "Rekeningen".
  2. Klik op "Voeg een kasboekrekening toe".

Er is een nieuw kasboek aangemaakt.

3. Selecteer het nieuwe kasboek.
  4. Klik op "Wijzigen".
  5. Vul een nieuwe naam in voor het kasboek.

Kies voor een duidelijke nieuwe naam, bijvoorbeeld "Portemonnee George" of "Geheime potje voor collectes in de kast" (we bedoelen niet dat de collectes in de kast worden gehouden, maar wel dat het potje in de kast staat).