Overzichtspagina

Op de overzichtspagina zie je jouw bonnetjes. Het direct toevoegen van een nieuw bonnetje behoort tot de mogelijkheden.

AP_Dossier_Bonnetje_01

1. "Bonnetje toevoegen"
    Met deze knop voeg je een nieuw bonnetje toe. Nadat je een aantal gegevens van het bonnetje hebt opgegeven sla je het bonnetje op.
  2. "Zoeken"
    Door de omschrijving of het bedrag van het bonnetje in te voeren vind je de bonnetjes terug.Sla daarom je bonnetje altijd op met een zinvolle omschrijving (dus geen "bonnetje" maar "eten op de pier" of "benzinebon").
  3. "Alle bonnetjes/Gekoppelde bonnetjes/Niet gekoppelde bonnetjes"
    Met dit dropdownmenu wijzig je de weergave. Je kunt hier kiezen voor: