Saldo instellen bij handmatig bijgewerkte rekeningen

De saldi van de verschillende bankrekeningen en kasboeken zijn ook zichtbaar bij de instellingen. Tevens kun je hier het bank- en kassaldo bijwerken wanneer deze niet kloppen. Dit kan alleen voor rekeningen die handmatig worden bijgewerkt. Als je gebruik maakt van PSD2 dan wordt het saldo automatisch bijgewerkt bij iedere synchronisatie.

1. Klik op AP_Gebruiker.
  2. Klik op "Instellingen".
  3. Klik op het tabblad "Saldo"

AP_Report_Saldo_01

4. Saldo instellen

Dit is het belangrijkste dat je moet instellen om tot een juist saldo te komen. Klik hier voor meer uitleg.