Account verwijderen

Wil je stoppen met MijnGeldzaken Huishoudboekje en je uitschrijven? Je account is altijd te verwijderen. Uit veiligheids- en privacyoverwegingen ben jij de enige die in staat is deze actie uit te voeren.

1. Klik op AP_Gebruiker
  2. Klik op "Instelllingen".
  3. Klik op het tabblad "Account".
  4. Klik op "Account verwijderen".
  5. Vul de reden van opzegging in (optioneel).

AP_Setting_4

MijnGeldzaken Huishoudboekje gebruikt jouw opmerking om de dienstverlening voor anderen (en misschien weer voor jou) te verbeteren.

6. Geef je wachtwoord in als extra beveiliging.
  7. Klik op "Account definitief verwijderen".

AP_Setting_5

8. Klik op "Verwijder".

Alle gegevens die MijnGeldzaken Huishoudboekje voor jou heeft opgeslagen zijn nu verwijderd. Deze verwijdering is definitief en kan niet meer worden hersteld.