E-mailadres wijzigen

Het kan voorkomen dat je e-mailadres wijzigt, bijvoorbeeld doordat je van provider wisselt. Het is mogelijk om je e-mailadres bij MijnGeldzaken Huishoudboekje te wijzigen.

1. Klik op AP_Gebruiker.
  2. Klik op "Instellingen".
  3. Klik op tabblad "Account".
  4. Klik op "Accountgegevens".
  5. Ga naar je e-mailadres.
  6. Klik op "Wijzigen".

AP_Setting_8

7. Vul je nieuwe e-mailadres in
  8. Vul je wachtwoord in
    Zo weet MijnGeldzaken Huishoudboekje zeker dat je jouw eigen e-mailadres ingevuld hebt.
  9. Klik op "Wijzigen".
  10. Klik op "Opslaan"
    MijnGeldzaken Huishoudboekje stuurt naar het nieuwe e-mailadres een mailtje met een bevestigingslink. Na het bevestigen van deze link zul je voortaan het nieuwe e-mailadres moeten gebruiken om in te loggen en ontvang je de e-mails van MijnGeldzaken Huishoudboekje op het nieuwe adres.