Rapporten maken

Om snel een rapport te maken ga je als volgt te werk:

1. Klik op AP_Gebruiker.
  2. Klik op "Rapport Maken".

AP_Nibud_R_01

3. Kies het type rapport:

MijnGeldzaken Huishoudboekje Plus gaat dieper in op jouw financiën en voegt diverse grafieken toe. Het rapport bevat ongeveer 11 à 12 pagina's.

1. Vul de soort periode in die het rapport moet bevatten.

Je kunt kiezen uit jaar, kwartaal, maand of week.

2. Selecteer de bijbehorende periode.

Afhankelijk van de gemaakte keuze van de soort periode kun je kiezen uit:

3. Vink, indien je meerdere rekeningen bezit, de rekening(en) aan die je in het rapport op wilt nemen.
  4. Vink aan of je het rapport ook per e-mail wilt versturen.

Als het vinkje geplaatst is kun je het gewenste e-mailadres ingeven.

5. Klik op "Rapport maken".

Het maken van het rapport kan even duren.

AP_Nibud_R_03

6. Klik op "Download je persoonlijke rapport".

Zodra het rapport is gedownload kun je dit met Adobe Reader openen en lezen. Als je nog niet de beschikking hebt over Adobe Reader, dan kun je dit eveneens gratis downloaden vanuit deze melding. Of klik hier om vanuit deze help Adobe Reader te downloaden.