ABN-Amro

1. Ga naar ABN-AMRO Internet Bankieren en klik op "Log in".

Je kunt op twee manieren inloggen, namelijk met de e.dentifier2 en/of met een identificatiecode. De lichtgroene versie van e.dentifier ondersteunt MijnGeldzaken Huishoudboekje niet (meer).

Bij beide inlogmethodes verschijnt het volgende scherm:

AP_RekExport_ABNAmro_04

2. Klik op het tabblad "Tools".

AP_RekExport_ABNAmro05

3. Klik in het onderdeel Downloaden op "Mutaties".

Let op:

Binnen ABN AMRO Bank bestaat ook de mogelijkheid “Afschriften downloaden”. Hiermee download je echter een .pdf-bestand van je afschriften. Dit bestand is niet in MijnGeldzaken Huishoudboekje te openen.

AP_RekExport_ABNAmro_03

4. Selecteer de rekening(en) waarvan je de transacties wilt downloaden.
  5. Selecteer de periode waarvan je de transacties wilt downloaden.
  6. Selecteer het exportformaat "txt".
  7. Klik op "OK".

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.

In je downloadmap wordt het bestand opgeslagen als TXTDDMMJJUUMMSS.TAB.

TXT

TXT

JJ

Jaar (laatste twee cijfers)

MM

Maand

DD

Dag

UU

Uur

MM

Minuten

SS

Seconden

.TAB

extensie van het bestand

Met deze informatie zul je het te verwerken bestand sneller kunnen vinden.