ASN Bank

1. Ga naar ASN Bank en log in.

De ASN Bank heeft een uitgebreide Handleiding ASN Online Bankieren gemaakt waarin staat hoe je jouw gegevens exporteert (downloadt). Hieronder zie je een screenshot uit de handleiding:

AP_RekExport_ASN_02

MijnGeldzaken Huishoudboekje ondersteunt alle formaten zoals is beschreven bij Downloaden. Wil je jouw transacties downloaden, dan dien je bovenstaande stappen te volgen.

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.