Keytrade Bank

De onderstaande stappen leggen uit hoe je jouw transacties downloadt vanuit internetbankieren van deze bank. Wij adviseren je om de exportbestanden op te slaan op een herkenbare locatie op je computer, zoals bijv. ‘Mijn documenten’. Als je onderstaande stappen hebt doorlopen kun je verder gaan met stap 2 van de Importwizard.

1. Ga naar Keytrade Bank en log in.

De Keytrade Bank heeft helaas geen helppagina’s voor het exporteren/downloaden van transacties.
    MijnGeldzaken Huishoudboekje ondersteunt het .csv bestand van de Keytrade Bank.

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.