LeasePlan Bank

De onderstaande stappen leggen uit hoe je jouw transacties downloadt vanuit internetbankieren van deze bank. Wij adviseren je om de exportbestanden op te slaan op een herkenbare locatie op je computer, zoals bijv. ‘Mijn documenten’. Als je onderstaande stappen hebt doorlopen kun je verder gaan met stap 2 van de Importwizard.

Ga naar Leaseplan Bank en log in.

Leaseplan Bank heeft helaas geen helppagina’s voor het exporteren/downloaden van transacties.
MijnGeldzaken Huishoudboekje ondersteunde het .csv bestand van Leaseplan Bank.

Sinds medio 2015 wordt er door Leaseplan Bank geen .csv-bestanden meer verstrekt. Omdat MijnGeldzaken Huishoudboekje alleen import van transacties in bankrekeningen toestaat en geen handmatige invoer is het niet meer mogelijk de rekeningen van Leaseplan Bank in MijnGeldzaken Huishoudboekje bij te houden.