NS OV

De onderstaande stappen leggen uit hoe je jouw transacties downloadt vanuit internetbankieren van deze bank. Wij adviseren je om de exportbestanden op te slaan op een herkenbare locatie op je computer, zoals bijv. ‘Mijn documenten’. Als je onderstaande stappen hebt doorlopen kun je verder gaan met stap 2 van de Importwizard.

1. Ga naar Mijn NS en log in.

AP_RekExport_NS_01

2. Ga naar "Inzien transactiegegevens":

Wanneer je ingelogd bent bij Mijn NS kun je in de linkernavigatie klikken op "Inzien reisgegevens". Hiervoor moeten wel alle gegevens van je OV-chipkaart goed gekoppeld zijn aan de beheeromgeving van de NS (voor informatie hierover, bekijk de helpomgeving van de NS). Wanneer er in de bewuste maand OV-transacties hebben plaatsgevonden kun je linksonder klikken op "Aanmaken transactieoverzicht" (zie pijl in onderstaande afbeelding).

AP_RekExport_NS_02

3. Download je overzicht.

Wanneer je hebt geklikt op "Aanmaken transactieoverzicht" zie je het volgende scherm:

AP_RekExport_NS_03

4. Kies hier voor de transacties die je wil downloaden en kies in ieder geval voor Excel. Dit bestand wordt ondersteund door MijnGeldzaken Huishoudboekje.

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.