OV Chipkaart

De onderstaande stappen leggen uit hoe je jouw transacties downloadt vanuit internetbankieren van deze bank. Wij adviseren je om de exportbestanden op te slaan op een herkenbare locatie op je computer, zoals bijv. ‘Mijn documenten’. Als je onderstaande stappen hebt doorlopen kun je verder gaan met stap 2 van de Importwizard.

1. Ga naar Mijn OV-chipkaart en log in.

AP_RekExport_OV_01

2. Ga naar het transactieoverzicht.

AP_RekExport_OV_02

3. Exporteer de transacties.

Scroll naar de onderkant van de pagina, waar de transacties worden weergegeven. Selecteer in het menu de transacties die je wil exporteren. Nadat je de transacties ziet die je wil exporteren naar MijnGeldzaken Huishoudboekje klik je op het opslaan-symbool (AP_Icon_Safe).

AP_RekExport_OV_03

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.

Meer instructies zijn te vinden in de helpomgeving van de Ov-Chipkaart website.