PayPal

Je kunt transacties uit PayPal downloaden. Wij adviseren je om het exportbestand op te slaan op een herkenbare locatie op je computer, zoals bijv. ‘Mijn documenten’. Ga naar PayPal, log in en volg de instructies.

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.