Rabobank

1. Ga naar Rabobank en log in.

AP_RekExport_Rabo_01

2. Klik op "Inloggen".
  3. Klik op ">Naar betalen en sparen".

AP_RekExport_Rabo_02

4. Klik op Download.

AP_RekExport_Rabo_03

Let op:

Bij de Rabobank bestaat ook de mogelijkheid “Afschrift downloaden”. Hiermee download je echter een .pdf-bestand van je afschriften. Dit bestand is niet in MijnGeldzaken Huishoudboekje te openen.

5. Selecteer de te importeren transacties.
  6. Selecteer het exportformaat (alle formaten).
  7. Klik op "Aanmaken".

AP_RekExport_Rabo_04

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.

Meer instructies zijn te vinden in help-video van de Rabobank. Kies hier rechtsbovenin voor ‘Downloaden’.