SNS Bank

De CSV, CSV 2004 en MT940-bestandsformaten biedt SNS Bank automatisch gecomprimeerd aan. Deze bestanden dus eerst uitpakken voordat ze bij MijnGeldzaken Huishoudboekje te verwerken zijn.

1. Ga naar mijn SNS en log in:

AP_RekExport_SNS_01

2. Klik op "Bij- en afschrijvingen".

AP_RekExport_SNS_02

3. Klik op "Download".

AP_RekExport_SNS_03

4. Kies een periode.
  5. Selecteer het exportformaat Microsoft Excel etc.
  6. Klik op ">Downloaden".

AP_RekExport_SNS_04

De SNS Bank heeft daarnaast een uitgebreide Handleiding Internet Bankieren (PDF) gemaakt waarin de export van jouw gegevens wordt beschreven. MijnGeldzaken Huishoudboekje ondersteunt alle formaten zoals beschreven is in stap 4. Wil je jouw transacties downloaden, dan dien je bovenstaande stappen te volgen.

Let op:

Na het opslaan mag je het bestand niet openen met een programma (bijvoorbeeld Microsoft Excel). Door het openen van het bestand kan de opmaak van het bestand wijzigen waardoor het bestand niet meer bruikbaar is.