Oude budgetten

Oude budgetten en begrotingen

Vanaf 5 september 2015 presenteert MijnGeldzaken Huishoudboekje de in deze help gepresenteerde nieuwe werkwijze voor budgetten. Maar wat als je nog niet zo gewend bent aan de nieuwe werkwijze en ter vergelijking nog even de oude werkwijze wilt raadplegen? Als je vóór deze datum ooit een budget of een begroting hebt ingevoerd, kun je gebruik maken van twee extra knoppen.

Tot nader aankondiging geldt voor budgetten het onderstaande:

1. Ga naar "Budgetten".
  2. Klik op AP_Report_Menu_InOut_17.
  3. Klik op "Ga naar het oude budgetteren".

AP+Report_Menu_InOut_18

De bevroren situatie van 4 september 2015 en eerder wordt getoond. Je kunt hier geen wijzigingen aanbrengen. Ook het toevoegen van een nieuw budget of het verwijderen van een bestaand budget is niet meer mogelijk.

4. Klik op een willekeurige menukeuze om terug te keren.

Voor het begroten geldt het volgende:

1. Klik op "Budgetten".
  2. Klik op "Ga naar het oude begroten".

AP_Report_Menu_InOut_19

De bevroren situatie van 4 september 2015 en eerder wordt getoond. Je kunt hier geen wijzigingen aanbrengen. Ook het toevoegen van een nieuwe begroting of het verwijderen van een bestaande begroting is niet meer mogelijk.

3. Klik op een willekeurige menukeuze om terug te keren.