Aanmelden bij MijnGeldzaken Huishoudboekje

MijnGeldzaken Huishoudboekje maakt grip op geld graag makkelijk. Daarom kun je snel en gratis beginnen met je huishoudboekje. Hoe doe je dat?

Onderstaand kun je een keuze maken uit verschillende filmpjes (voor de banken met de grootste aantallen MijnGeldzaken Huishoudboekje-gebruikers) als je op "AFSPEELLIJST" klikt. Je kunt natuurlijk ook alle filmpjes bekijken.

Account aanmaken

Je start met MijnGeldzaken Huishoudboekje met het aanvragen van een gratis account.

1. Controleer of wij jouw bank ondersteunen (Stap 1. Banktransacties klaarzetten, Ondersteuning banken).
  2. Start je browser.

MijnGeldzaken Huishoudboekje ondersteunt Internet Explorer (versie 9 en hoger), Google Chrome (alle versies) en Mozilla Firefox (alle versies).

3. Vul in de adresbalk https://huishoudboekje.mijngeldzaken.nl/ in.

Als je gebruik maakt van Chrome, Firefox of een van de nieuwere versies van Internet Explorer, dan is een deel van de adresbalk groen gekleurd om aan te geven dat je veilig aan het werk bent. Onderstaand het effect op Google Chrome.

4. Klik op AP_Registreren_01.
  5. Vul vervolgens je e-mailadres in.

Op dit e-mailadres ontvang je een e-mail met een link om definitief MijnGeldzaken Huishoudboekje te activeren. Het e-mailadres moet dus geldig zijn, anders kun je de aanmeldprocedure niet voltooien.

6. Vul je wachtwoord voor MijnGeldzaken Huishoudboekje in.

Maak een sterk wachtwoord aan:

Tijdens het ingeven van je wachtwoord zie je vanaf 6 tekens de tekst "Dit is een vrij zwak wachtwoord" of "Dit is een sterk wachtwoord" verschijnen.

7. Vul nogmaals je wachtwoord voor MijnGeldzaken Huishoudboekje in.
  8. Klik op AP_Registreren.

Door een account aan te maken ga je automatisch akkoord met de gebruiksvoorwaarden van MijnGeldzaken Huishoudboekje.

Na het klikken op AP_Registreren meldt MijnGeldzaken Huishoudboekje dat er voor jou een account geopend is.

AP_Registreren_03

E-mailadres verifiëren

Uit veiligheidsoverweging willen wij zeker weten dat je bent wie je zegt te zijn, oftewel vragen we je te bevestigen op jouw eigen e-mailadres dat je je hebt aangemeld voor MijnGeldzaken Huishoudboekje.

1. Ga naar de inbox van je e-mailprogramma.
  2. Open de e-mail die je van MijnGeldzaken Huishoudboekje hebt ontvangen.

Als je al geregistreerd was, zie je dit in de e-mail vermeld staan en krijg je de mogelijkheid om alsnog in te loggen of een nieuw wachtwoord aan te vragen.

3. Bevestig je aanmelding door op de link "Activeer mijn account" in je e-mail te klikken.

AP_Login_2

4. Na het klikken op de activatielink in de mail kom je op een webpagina waarop staat dat je nu klaar bent om in te loggen en te beginnen met MijnGeldzaken Huishoudboekje!

AP_Login_3

5. Zodra je jouw e-mailadres en wachtwoord hebt ingegeven klik je op "Log in". Om het persoonlijke contact tussen jou en MijnGeldzaken Huishoudboekje te benadrukken vragen we om je naam.

AP_Registreren_04

Je kunt hier je voornaam, je familienaam of een nickname (fantasienaam voor internetgebruik) ingeven. Je kunt later altijd nog je naam wijzigen.

AP_Registreren_05

6. Klik op "Mijn naam is .......".
  7. Nu kun je beginnen met het downloaden van bankgegevens.

AP_Registreren_06