Account beheren

Je account bevat allerlei verplichte en optionele gegevens waarmee je bij MijnGeldzaken Huishoudboekje bekend bent. Je kunt je accountgegevens altijd wijzigen, bijvoorbeeld een wachtwoord, of adres. Het is ook mogelijk je account te verrijken met extra gegevens. Deze extra gegevens gebruiken wij bijvoorbeeld voor het anoniem vergelijken van jouw financiële situatie met die van andere MijnGeldzaken Huishoudboekje gebruikers met een vergelijkbaar profiel.